beats


Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra nok en travel dag! Vi har fri torsdag og fredag fordi lærerne er i møter så det er deilig. Igår var det guttas siste fotballkamp så da måtte vi stille opp, schoolspirit!!  Jeg og paula dro så til Meme hvor vi sov inatt så hadde en veldig fin kveld der igår. Idag dro vi på kafe og nøt fintværet, før jeg møtte familien å dro ut å spiste og gikk på kino! Var en veldig morsom film vi så, lo som vanlig på de stedene ingen andre lo!
Ellers har jeg blitt gangster her. Caps OG beats! #diva 


1. SPP capsen, her sitter jeg med fotballfrue #1, hennes kjære scorte 2 av 2 #stoltfru 2. Tusmo og meg♥ vi utgjør 50% av spanskklassen når det kommer til antall (ja vi er 4 i klassen) og 100% når det kommer til lyd i timen! Digger den jenta, hun er så cool!


Maleklassen går like bra som jeg hadde trodd

los mejores:**Imorgen skal jeg ut med tante kari og onkel john, blir fint å se igjen de også :)) 

Håper alt er bra hjemme! snakkes snart igjen♥


Ingen kommentarer

oda

20.10.2014 kl.07:32

må ærlig innrømme at gangsterstilen kler deg en god del bedre en den norstrandstilen. er så glad for å se at du har det så bra! leser ofte på bloggen, men glemmer å kommentere i farta! liker dine nye bitches i overkant godt, hils fra meg og be dem holde standaren oppe. klem fra meg, savner deg massevis!

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡