siden sist


Kan ikke tro at november snart er over.. Tiden flyr, men det er vel bare et bevis på at jeg har det veldig fint! 

Siden sist har det begynt å snø.. Er ikke bare litt snø heller, og tanken på at -40 grader kommer snart er til å grine av. Meme og Paula syntes jeg er tøff som tør å gå på isen..haha føler meg som en ekte viking her! 

Spist mye god mat... Fant pm på butikken her om dagen å, kjøpte med meg ett brett hjem :D

Denne pizzaen kostet 5 dollar 

Hatt mange kunstprosjekter, og vet med meg selv at jeg ALDRI skal røre et malingsspann igjen etter dette året...

Vært på WE day, som er en "konsert" med mange taler om hvordan gjøre verden til et bedre sted osv. Var en overasskende fin opplevelse, kjøpte én geit til mødre i afrika også! Det skal så lite til :D 

Naomi, vertsøsteren til Meme. Hun er en lita blondie :)) 

Jeg har bestilt tur til Mexico med Paula :D Vi drar én uke i februar, can´t wait! ALOHAAA

Fått basketballdraktene! Knærne mine er ikke akkurat laget for slik kampsport så får se ann min basketballdeltakelse. Veldig synd for jeg syntes det er veldig gøyy.. Får uansett være manager, som visstnok skal se veldig bra ut på college søknader, så det er jo bra! 

Ellers så trives jeg veldig godt med min nye vertssøster! Rita er så god og snill ♥ Jeg er facinert over kineserne på skolen, de er så snille og ikke minst stilge, og guttene er ordentlig gentlemen. Jentene bytter hårfarger og frisyrer hver uke, guttene bruker hermes armbånd,og noen har privatfly :D De er gærne i tillegg, hvem hadde trodd. Guttene og jentene fra makedonia og serbia er også en fornøyelse! Høylytte og første gang i livet de lever ett sted hvor ikke "alt" er lov. Jeg trodde jeg visste hvordan folk i andre land var, men det gjorde jeg altså ikke. Er så glad for at jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker!! Har lært så mye og jeg er evig takknemmelig! :D

På torsdag skal jeg på the hunger games premiere, og neste uke er det thanksgiving. Det blir vår første "ferie", og guud så deilig det blir! Gleder meg spess til pai og kalkun, får gossip girl følelse bare av å tenke på det! Ellers så gleder jeg meg til black friday som er en natt med ekstremt billige priser. Paula henter meg 9 på kvelden også blir de shopping helee natten :D Det blir så gøy! Gotta love america! 

Nå er det lekser her, så snakkes vi :*

 

 

2 kommentarer

mamma

18.11.2014 kl.18:37

Hei Johanne , som mamma leser jeg med stor glede små og litt større hendelser i hverdagen !! Deilig at selv november går fort :) Hyggelig at dere kjøpte geit til kvinner i Afrika :):) Nyt noen fridager snart med god mat !! Bamse klem fra mams :)

krem 1

19.11.2014 kl.01:17

for en fin gjeng du har fått deg , liker at du skiller deg ut med ditt nordiske utseende. Representin Norway. må si det ser ille kaldt ut, jeg koser meg i varmen, som snart er over velogmerke. bra du får en tur til mexico, misunner deg for den! ellers gleder jeg meg til blackfriday selv, det blir gøy. er så absolutt noe for dine rikmannsnykker, eller ikke siden alt er billig.

savner deg massevis!

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡