thanksgiving, check


Denne uken har vært så fin, og jeg elsker thanksgiving! En veldig fin høytid jeg er glad jeg fikk oppleve. Spiste tidenes måltid med både kalkun, pai, croassointer etc. Hele familien kom til oss, så vi var en stor gjeng :)

Vi fikk ferie på tirsdag så da hadde vi en samling hos John den kvelden før Paula og Meme sov hos meg. På torsdag lagde vi mat hele dagen, og hadde thanksgiving dinner som var veldig fiin! Paulas vetsmor hentet meg rundt kl. 10 og vi dro på black friday shopping. Sto i et prøverom når klokka viste 01.30, meget merkelig, men alle kjøpesentrene var stappa selv om det var svarte natta. Vi kom oss trygt hjem rundt 5 på morran, slitne som aldri før :D Igår hadde Angie (vertsmoren til paula) bursdag så på kvelden dro vi på meksikansk resturant for å feire henne. Veldig god mat!

Nå har jeg kommet meg hjem for første gang på lenge og skal sett meg å male :D:D:D før jeg skal nyte resten av ferien.

Basketballsesongen er igang, og jeg og jeremy er managere :D Jentelaget er på bedringenes vei, men gutta derimot er veeeldig gode. De fleste av gutta her spiller basket hjemme så satser på at de vinner hele driten. (om ikke flere av spillerne fortsetter å bli utesteng pga. røyking eller juks på prøver :P hahha)


My mama and my sis ♥

Se på han her daa, smeelt, vi var bestevenner hele kvelden ♥

min andre sis♥ mary


BLACK FRIDAY


Her er mitt og paulas familiebilde/julekort. HAPPY HOLIDAYS! 
Mormor: jentene og mieko var kjempefornøyd med vottene og sokkene, og sier TUSENTAKK ♥

vi har det så greit :D 

xoxoo

2 kommentarer

oda

02.12.2014 kl.06:28

liker at du satser på karriere både innenfor både maling og som basketmanager, spennende å se hva det ender opp med. thanksgiving ser i overkant koselig ut, så søt unge da. ligner litt på lillebroshan i grunn. er glad for å se at du har så fine venner, som tar vare på deg der borte. jeg og heds blir dessverre litt reduserte støttekontakter når vi er så langt unna. savner deg masse gullet! kos deg videre, ser ut som du har det bra det gjør meg glad. klemmer i fleng, selvom jeg vet du ikke er så glad i det

ellen

23.12.2014 kl.09:27

Så bra at du har det så bra, Jains. Gleder oss på dine vegne:) Nå venter vi på å få Kaja i hus. kommer til å savne Oda`n vår fælt men vet hun har det supert hos the Pulas:) ...Så ses vi kanskje før du vet det. på Abildsø. God tur hjem. klem

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡