december


Denne måneden topper lista når det kommer til opplevelser! HAR DET SÅ FINT med en veldig fin familie og verdens beste venner ♥

Prøver å oppdatere her litt ofte, men viser seg å være veldig vanskelig. Har ikke så veldig mye tid, tiden her går så fort. Jeg vil bare at det skal gå saktere.. Anyway, snart halveis inn i desember og jeg har gjort a whole lot allerede. Var på min første basketballkamp noensinne og det var såå gøy! Det skal jeg absolutt gjøre igjen, og siden de fleste vennene mine er store basketfans så skal vi kanskje på kamp igjen allerede på fredag. Basketball er en så utrolig populær sport her og med mange stjerner på banen var det helt supert! Skal prøve å få med meg mange NBA kamper før jeg drar hjem. Ellers var det snow ball dance på fredag med skolen. Kan ikke akkurat si det er dritbra opplegg, men vi har det gøy sammen og siden vi droppet haloween dansen så dro vi denne gangen. Tirsdag var jeg på hockeygame, og herregud!! for en stemining. Det tok faktsik kaka, var virkelig morro så det skal vi å gjøre flere ganger. Alt er så mye større her enn i Norge, arenaene er svære og helt utsolgt og alle stjernene som spiller. Helt fab! 


litt trening blir det..


walk thru, vi gjør alt for litt nattmat 

beyoncé for a night Har virkelig fått verdens beste venner her! De er gull verdt ♥


 På torsdag var det både art- og talentshow. Viste fram min flotte kunst, som jeg forsåvidt ble meget fornøyd med! 
Her er vinnerne av talentshowet, paul og jeremy! så flinke atte 


Vi liker rektor, sitter gjerne på kontoret hans én time i ny og ned Idag har vi tatt familiebilder! Legger de ut så fort jeg får de, tror de blir veldig fine! Gøy å få noen ordentlige bilder som jeg kan ta ha som minne.

Har hatt en veldig bra helg, nå skal vi pynte juletre og spise middag! Begynner å få julestemning etter all juleshopping og lys overalt i hele byen. Nå er det bare én uke til ferie, merker jeg trenger det nå!

Snakkes snart♥

lovvee

 

 

 

 

2 kommentarer

Mamma

16.12.2014 kl.07:37

Hei igjen , gøy med sport , synes maleriet du har laget viser et lite talent synes jeg 😳bra jobbet 😊👍gleder oss til bilder fra foto shoot 😊ha en fin dag , mams 😘

pappa

16.12.2014 kl.19:50

Det ser ut som du trives godt!!

Skulle ønske at jeg kunne blitt med deg på en hockey Match☺

Glad i deg og savner deg 😭klemmer fra pappa

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡