this is not goodbye, this is "see u soon"


Hei alle! 

Denne uken har flydd forbi, og topper listen når det kommer til skolearbeid.. Hadde 8 eksamner i løpet av 2 dager som gjorde at jeg satt timesvis med forbredelser hver dag. Heldigvis er det over for denne gang, og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Endte opp med en GPA på 3.87 av 4. (aka 7 A´s, 1 B) Jeg er også ferdig med painting, noe jeg ikke kunne vært mer glad for, gud for et styr. Aldri igjen. ALDRI

På torsdag var offeiselt 1. semester over, og jeg og noen venner dro til Alex før vi dro på skolen igjen hvor det ble vist film og servert kakao med krem og godterii!! Magdalena graduerte på torsdag, hun har vært på SPP i snart to år, men idag dro hun fra oss tilbake til Polen:((  Er så rart hver gang noen drar. Dette er et år hvor vi sammen lever livet i USA. Det er ikke én "utlending" som kommer inn på en amerikansk skole. Føler vi må si hade til familien vår igjen og igjen, og flyplassen liker ingen av oss lenger, er bare trist..

Fredagskvelden ble tilbrakt i Johns hus med alle venna, og resten av helgen brukte jeg og paula i senga hennes med netflix. Avslappende!! 

Jeremy kommer all the way fra Beijing til Polen til sommeren! Fine bestevenner ♥ (Kanskje fler av oss som drar dit, kremt, kremt MEG! Polen virker bare så sykt artig!)  Suzie syntes det var lættis at Magda hadde tatt med seg plastikk for å sikre kofferten. Hun vill også gjerne bli med hjem! 

 


Etter flyplassen tok vi turen til Mall of America hvor vi spiste og egentlig skulle vi bowle.. men mitt søte smil gjorde at vi fikk 4 "60 minutterspass"  gratis til alle spill! HAHAH, det var gøy å spille, er jo ikke noe man gjør til vanlig..


Ellers har Rita ofte sine kinesiske venner på overnatting. Føler virkelig jeg har blitt kjent med Kina, og liker de alle såå godt! De liker også å lage sin egen mat, de er obsessed med maten sin, og spiser gjerne ute på kinesike resturanter flere ganger i uken. De lagde koreansk mat til meg forrige uke og det skuffet ikke! Nå må jeg dra til korea å hahah. Nå er det bare en avskjed igjen (for denne gang) men den er ikke før neste uke.. Imorgen er det tilbake på skolen, alle seniorene skal jobbe på et foodshelter imorgen så regner med at det blir en spennende dag. 

Snakkes snart igjen ♥ Jeg har det heelt supert!! 

 

 

 

4 kommentarer

Oda

21.01.2015 kl.07:50

godt å se at alt fortsatt er bra med deg at du tar det meste med et smil som vi er vandt til! Mer positiv en deg skal man lete lenge etter. Trist å si hade til venner og familie,får prøve å ikke tenke så mye på det! Ha en fin uke, du er så heldig som er ferdig med finals, for meg begynner helvete denne uka. I love and miss you😘

- krem 1

Vic

21.01.2015 kl.09:26

åå missu twin!! Ser ut som du har det såå bra:D og det er bra! <3

Johanne Eriksen

21.01.2015 kl.14:28

Vic: så hyggelig at du er her å leser litt! Savner deg å twiln, men vi sees veldig snart<3

pappa

21.01.2015 kl.16:22

Så flotte karakterer da, vi er stolte av deg...

Kos deg den tiden du har igjen. Vi her hjemme gleder oss til den 13 juni.....

Klem fra alle her hjemme, tussi sier mjau

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡