mi familia


Hello

Denne helgen har jeg faktisk sett litt av St. Paul utenom shoppingsentre og resturanter. På fredagkveld dro vi alle (når jeg sier alle mener jeg: meg, meme, paula, alex, suzie, irene, john, jorge, jouaquin, dani, hector and emily) til Ems hvor vi tilbarakte natten, før vi jentene på lørdag dro til Meme for å spise lunsj. På kvelden var det et stoort redbull event i byen hvor det var laget en slags slalombakke utifra katedralen, bare at man skal stå på skøyter(!!) isteden for ski. Slik ekstremsport visste jeg ikke om, men var gøy å se. Var 140. 000 mennesker der så var tydeligvis populært. På grunn av antall mennesker var jo seff alle resturanter stappfulle, og det var folk over alt. 

På torsdag begynte jo 2. semester, og alle de nye elvene kom. Jeg presterte å introdusere meg for en jente som har gått på skolen i et halvt år allerde. hahaha, stakkars, men det er så mange at det ikke lett å holde oversikt. Igjen, jeg prøvde bare å være hyggelig :D De nye studentene virker greie de, regner med at de vil gjøre litt mer ut av seg med tiden. 

Gutta hadde fotballkamp på onsdag som vi dro for å se på, mer dramatisk fotball skal du se lenge etter. 1. vi har ikke en voksen trener fordi sesongen er over. Dette er bare ekstrakamper så gutta tar ansvar for coaching selv.  2. Det resulterer i lite coaching og NULL oversikt. Vi hadde to kamper, men det var det ingen som visste så dommeren måtte løpe etter oss når vi var på vei ut etter første kamp. 3. Fotballkampen går på 5 ulike språk. De kjefter på det andre laget og dommeren på spansk og russisk, og noen ble utvist av kampen..4. Dani ble akkutt syk som førte til at han måtte rett på sykehus. Med null voksne endte Paula opp i ambulansen med han som oversetter. Jeg, meme, tusmo, alex, jorge og john hoppet i en cab. Den kvelden satt vi i emergencyroom i 4 timer, men han ble hedlgvis myye bedre og ble skrevet ut samme kveld!! 

//baskettball managerne, me and jeremy! 


sweet little thing

Skål for free redbull! 


På onsdag dro seniorene på second harvest heartland hvor vi pakket mat til familier som har behov for det i minnesota. Min gruppe fikk i oppgave å pakke 5 og 5 pounds poteter i poser. Bobo presterte å ha vekta på 5KG den første timen (tilsvarer LITT mer enn 5 pounds), så han ble satt til en annen oppgave haha. Vi jobber i 3 timer og fikk pakket masse. Jo lengre vi var der jo mer poteter puttet filip i posene, han synts det kunne være en hyggelig ting å gi litt ekstra til familiene. Gjerne 10 pounds. Var en veldig fin opplevelse og det føles godt å hjelpe til. Er nokså mye fattigdom her, desverre.. 


Er så takknemmelig for alt jeg får oppleve her og alle de fantastiske vennene jeg har fått! Jeg er så lykkelig :D 2 kommentarer

mamma

27.01.2015 kl.20:25

Hei så flotte bilder hvor dere gjør en innsats for de som trenger litt hjelp !

Flott med event , litt forandring fryder. Take care og big hugs fra mams

Oda

28.01.2015 kl.07:26

Er så fint å se at du har det så bra, heldige er alle de som har fått blitt kjent med deg og din sprudlende personlighet dette året. Høres ut som at du holder styr på gjengen, er som oftest vi som holder styr på deg, men er jo igrunn greit å få bytta litt på det.

Så bra at dere har sånne opplegg hvor dere hjelper de som trenger det mer enn oss, har også veldig lyst å være med på noe sånt.

Så rart at jeg sitter på andre siden av USA og kommenterer bloggen din, haha .. Hvem kunne sett for seg at det skulle bli tilfelle.

Gleder meg så veldig mye til vi sees igjen, jeg savner deg massevis, skal bli bra når kremen er samla til god gammeldags taco & pm kveld.

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡