god s


What a week! 

Hei hei! Jeg har kommet godt inn i det nye semesteret og startet med alle mine nye fag. Kan vel ikke si at de alle er like fornøyelige, men det kan man vel ikke forvente heller. Til en forandring fra i fjor har jeg min første klasse med Paula. Samme øyeblikk som vi fikk utdelt årets schedule kom læreren til meg og Paula og sa han hadde sett årets klasseliste, og at vi under ingen omstendighet skulle tro vi kunne sitte ved siden av hverandre. HAHAH, har en tendens til å bli høyt volum rundt oss utenfor klasserommet, så nå får vi heller skrike fra én side til en annen. 

På onsdag var det igjen duket for fotballkamp for guttene. Kom jo én time før kampstart, men vi fant først ut at vi var sultne 5 min før kampen begynte noe som resultere at vi var hele 1. omgang på burger king... Jeg forventet ikke en mer fredfull kamp enn sist, men at hele laget skulle bli utvist fra anlegget hadde jeg ikke sett for meg. Kampen endte opp i en eneste stor slåsskamp, 5 politibiler, enda et sykehusbesøk og god stemning. Må nesten bare le av det, er det mulig!? Nå er hvertfall fotballeventyret over, kanskje like greit. 


Et trist farvel med vår kjære jouacin. Her er vårt forsøk på et "funnyface"!! 


//Liten søt melding fra min 2. mor, og nok et farvel. Idet han var på vei inn i sikkerhetskontrollen kastet EJ capsen sin til han. Tidenes sippeøyeblikk! Minnene har vi heldigvis for alltid ♥

På fredag dro vi alle igjen til emily. Hadde en velykket kveld der. Alttid stoor frokos, ble vel rundt 30 egg med bacon. Vi er litt mange haha, god stemning er det hvertfall! Lørdagen var rolig med Paula hjemme hos meg, før jeg på søndag dro i Carolines burdag, hun ble 14 på onsdag, så da var det bursdagsbrunch:D Så hyggelig!! Senere på dagen fartet jeg videre til Meme som hadde superbowl night hos seg. Mine amerikanske fotball-kunnskaper er lite å skryte av, men superbowl er superbowl. Jeg snakket jo kun om Kardashian reklamen, og det var det jeg så frem til å se hele kvelden. Gjett hvem som satt på do da den var på tv? Jo, meg... Meme ble 17 på mandag så var en liten bursdagsfeiring også! Fabolous søndag!! 

CAROLINE ♥

por esos amigos qu en tan poco timepo se convirtieron en hermanos ♥ HAPPY BIRTHDAY MEME <3 



Nå er det jo blitt februar allerede og jeg ser frem imot denne måneden. Den avsluttes i Mexico. WOHOOO

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar



♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com




hits ♡ Design av Tonjemt ♡