sol i minnesota


Endelig har solen og våren kommet til minnesota, og jeg ikke kunne ikke vært mer happy! Etter en isklad vinter som har vært veldig lang er det deilig å endelig kunne tilbringe litt tid ute. Hver dag den siste uken har vi tilbrunget ute ved missisipi river, og selvom det ikke er så grønt er det fint. På torsdag feireit vi Ingrids bursdag med norsk middag hjemme hos Kari og John som var veldig hyggelig. Godt å tilbringe litt tid der å :) 

I helgen var vi hos Meme, og hun hadde fått spansk serrano i posten så vi spiste tidenes lunsj :P I bakgrunn er Marta (verstsøsteren til meme) og kjæresten. 


Jepp.. de er fortsatt sammen ♥
Forrige uke hadde vi spiritweek (igjen) så de nye studentene også kunne oppleve en slik amerikansk tradisjon. Jeg presterte på nytt å ikke følge noen av dresscodene (sammen med 95%) av skolen, men på beachday stjal jeg hatten til suza og rocket beachday. Fant også en badeball i løpet av dagen som gjorde det hele enda bedre. 


Meme kom med hjemmelagde cookies til meg ♥

Hockey er big deal her, og vi er der det skjer. Her fra finalen for Minnesota High School State Leauge. 

Ellers kom Aleks med tidenes utsagn idag: "hvis en tyv kom til huset mitt for å stjele mat, så hadde jeg blitt med han å lete" HAHA, det er ikke alle som får mat hjemme.

Snakkes snart <3 

 

 

 

2 kommentarer

Oda

17.03.2015 kl.22:59

Så deilig at dere endelig får vår!! Misunner den seranon skinken og solhatten er fresj. Håper begge deler blir med hjem til sommeren. Ha noen fine uker frem til springbreak!! Miss and love you ❤️

olivia

24.03.2015 kl.14:34

Du er så søt Johanne! Savner dine morsomme påfunn! Så deilig med litt vår da endelig! Kos deg maks<3<3

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡