st paul prepatory school


Hei! 

Tenkte å blogge litt da, da det er noe jeg ikke har vært så velidg flink på i det siste, men det er jo så gøy å se tilbkae på. Jeg nyter liver her, men det er flest hverdager og er jo grenser for hvor ulike de er.  I helgen har jeg mange planer også er det jo SPRINGBREAK! 
Når paula tar meg under armen for selv å se høy ut. Jeg mister helt oversikten over hvilke folk jeg har vist på bloggen tidligere, men dette er hvertfall Luka, Aleks og Emir. Godgutter som alltid får meg til å smile, og som jeg tilbringer masse tid sammen med. De prøver å lære meg russisk, selvom jeg selv har innsett at det ikke kommer til å gå. Jeg prøver å lære folka litt norsk jeg da, og paula har lært seg "jeg elsker deg", og med sin søteste spanske aksent så blr det jo bedre enn på norsk. Til og med daniel smeltet av det :D 


Mine beste venner. Paula studerer mest sannsynelig i London neste år, og ikke noe kunne gjort meg mer glad :D Alle 3 samlet i Europa i det minste.


verden! 


Haha, forrige uke var det jo St. Patricks day og i og med at det var parade rett utenfor skolen gikk vi ut å så på. Følte det var én 17.mai feiring, bare i Irland ellerno. Alle hadde orange parykker og 99% trodde sikkert jeg hadde tatt turen for å støtte landet mitt. Fikk hvertfall masse gratis (ølbriller, grønne plastsmykker og godis) kastet etter oss, og selvom vi var de eneste edru i crowden var det fett.
Føler jeg skriver masse om vennene mine her, men ingen vet jo hvordan de virkelig er. Suza er hvertfall en chill jente,ærlig og gjør alt for vennene sine, hun kaller meg dude og jobber som bartender. 

Vi feiret Tante Kari som var 70 år! Disse rosene sto i et ølglass med vann i to netter før det fant sin rette eier. Faktum er at de overlevde, pene som aldri før.


Bursdagsmiddag i Stillwater. 


Miss Eriksen. How to learn Spanish. Legg merke til Arum, får hun ikke kit katen sin sovner a, hun er konstant trøtt og fornøyelig. HAAHA

Ellers så hadde jeg nok en gang et "typisk johanne" moment: vi fikk beskjed om å tolke et dikt om en rose som vokste utifra betong, og mens alle beskrev dette i det vide og det brede spurt læreren om min mening. Johanne: "it shows that it can grow something beautiful out of shit". Hele klassen holdt pusten før de lo, og læreren var så førnøyd med svaret at jeg fikk applaus av hele klassen. :D god steming, hvorfor gå rundt grøten sier bare jeg? 

Eyy, ellers ble jeg kåret til skolens "most likely to sucsess", noe jeg syntes var facinerende. Har tatt oppgaven seriøst og går nå kun i skjørt og blazer.

Vi snakkes snart ♥ Ha en fantastisk påske /springbreak til alle nære og kjære både i Norge og USA <3 

Én kommentar

mamma

26.03.2015 kl.22:24

Fine bilder , alltid hyggelig og sjekke bloggen og plutselig r det nye hendelser. Kos dere masse i springbreak!!!!!:):)

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡