begynnelsen på slutten


Da er springbreak over, og imorgen begynner jeg på siste quarter før graduation. Nå er det null stopp igjen, og nå begynner det virkelig å nærme seg slutten. For et år jeg har hatt og jeg håper vi får masse sol og hygge før juni. 

Anyway, springbreak har vært avslappende og fin og nå er det på tide å nyte siste del. 


Dagen før ferie hadde vi presentasjon av et hunger-project vi har jobbet på i flere uker (det har hvertfall vært satt av tid i flere uker haha). Jeg var tross alt på gruppe med spanskklassen min og det sier jo sitt. Vi fikk hvertfall frem noe, og syntes selv vi var best selvom vi ikke vant. Vi fikk folk fra hele verden til å hashtagge firmatavnet vårt og ta bilder av det for å vise at dette faktisk er veien å gå i 2015. 


Happy med springbreak! 


Familien henstein sendte meg ett påskeegg til påske. Det ble jeg veldig glad for, tusentakk ♥


Forrige lørdag var jeg, meme, cata og luka på teater for å se sandro som spiller i et stykke. For en kar, han var så flink! 

På tirsdag var jeg på skolen til Madeleine å snakket om Norge og lot barna smake på litt norsk mat. Leverpostei, makrell i tomat og kaviar. Mhmm norsk mat, er jo rimelig spesielt og tror ikke de helt forsto hvorfor alt inneholdt fisk eller luktet rart (leverpostei). Brunost var digg da! 

Var sammen med tante kari, onkel john og ingrid på "easterday". Var i kirken som var fylt med masse fine blomster og spiste middag hos noen venner av de etterpå. Alt i alt en veldig fin påske og springbreak. Nå er det bare å telle ned. gurimalla. Håper alt er bra hjemme og at dere hadde en finfin påske. 

<3 <3 

Én kommentar

mamma

07.04.2015 kl.07:24

Hei Johanne , så bra at Henstein sørget for påskeegg , snille folk det !!! Ser ut som du har hatt det fint i ferien , nå er det bare og nyte resten , ha en fin uke !!!! STOR KLEM FRA MAMS!!!

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡