xxx


Forrige helg fløy forbi. På fredag var vi på skolen i motsetning til folka i norge som har fri 1.mai :(( Etter skolen dro vi til alex før vi dro dro ut å spise med eldiaar som snart drar fra oss.. 19. mai drar han hjem for å ta eksamnene sine, og det er jo desverre rett rundt hjørnet.. Spiste på buffalo wild wings, som forsåvidt har altfor sterk mat hohoh Endte kvelden hos alex med et slumberparty, junkfood og film! Love it. Lørdag var det promshopping og jeg fant min kjole så nå er hvertfall det i orden. Paula sov her  og vi solte oss hele søndagen. Vært 30 grader og smørte meg derfor med 30 hahaha.


Legg merke til hva meme har i hånda. Mens Barbora prøvde promkjoler spiste hun også pommes fries(hun forhandlet seg til ny mat av manageren av resutanten). bra komboMall of America lar ikke folk under 16 gå på kjøpesenteret hvis man ikke har med gyldig ID. Meme hadde ikke med ID og begynte å legge ut om livshistorien sin om at hun var 17 år og at det var helt utrolig at de ikke trodde på henne. "Vil dere vite sykehuset jeg ble født på óg?" .. Jeg på min side var 90% sikker på at hun var på vei i jail etter den talen hahah. Hele kjøpesenteret så på oss, jeg på min side trodde jeg skulle svime av hahha , elsker meme!    


Nå har jeg akkurat kommet hjem, sov over hos alex igår med meme og hadde en veldig hyggelig kveld ute! Imorgen skal jeg "walk for the cure" til støtte for brystkreft, så det tror jeg blir veldig fint! krysser fingrene for sol. 

@school, familien glum til venstre. Jeg som hadde gledet meg til å kjøpe kim kardashian boka ahhah. Det ble ikke noe av det da jeg så innholdet...

håper alt er bra hjemme <3 xoxoo 

Én kommentar

Olivia

10.05.2015 kl.16:28

Så deilig med fint vær, er nok bra du bruker solkrem!! Men du kan ikke kjøpe prom dress uten å vise den da Johanne!! <3

ps: Savner deg, nå sees vi snart!! <3

Johanne Eriksen

10.05.2015 kl.20:39

Olivia: baby! Jeg skal vise deg :))) Jaaa sees veldig snart woho????

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡