countdown


Hei! 

Idag har jeg tilbragt dagen hjemme med Paula og Ritas venner. Har regnet i hele dag så foretrakk å bli innendørs. Spist faboulous koreansk middag har jeg også gjort. Imorgen er det tid for Alex grad party, snart er det graduation og det kan ikke bli annet enn bra!! Mangler bare finals nå, så er vi ferdige. Denne uke har vi også fått årboka vår. For ett år jeg har hatt, alt jeg har opplevd, og alle vennene mine!! Dette vil jeg aldri glemme. Årboka blir selvfølgelig med hjem som et fantastisk minne. 

Mandag var det avskjedsmiddag for Eldiiar :( Vi spiste på en russisk resturant. Pannekaker med kylling var overasskende godt. Vodka everywhere (som vi selvfølgelig ikke fikk servert) På do var det også en svær plakat om hvordan drikke vodka på riktig måte. Visste du at i Russland så spiser de 17 retters middag og de tar en shot vodka mellom hver rett? Nei nå vet du det :)  

Legg merke til capsen: A for Alex og T for tusmo. Eldiiar er den godeste. 
And Eldiiar when you read this; we miss you allready and we can´t wait to see u again next summer!!


  

//1. Flettefin! //2. Emirs armanivekse som nå har blitt et varemerke på skolen. Her får han plass til pennen sin. 


Fredag var det senior ditch day som rett og slett er én dag seniorene skipper skolen. Måtte dra på en fieldtrip på morgenen før vi dro på stranda i fantastisk vær og koste oss masse. 
Var såå varmt!! Fieldtrip til en bank på morgenkvisten 


Alex my girl ♥

 
Jeg ble nominert til promqueen! Var rimelig overassket da det ble annonsert over hele høytalerannlegget. Er vel den ulitmate high school drømmen haha så det var veldig hyggelig å bli nominert av mine medelever. Jeg holder en knapp på min kjære tusmo. Hun er for meg dronniga av SPP etter 4 år her, hun er verdens søteste chick og fortjener det! Vi får se på lørdag, for da er det PROM! Håper det blir en fin kveld med god stemning. 

Snakkes snart! ♥

OG for de som ikke visste det: jeg er hjemme om 2 uker og 3 dager, 10. juni norsk tid it is 

5 kommentarer

Marie Caroline

25.05.2015 kl.07:19

Ååh høres koselig ut:) Nyt den siste tiden din! Er på utveksling selv, er ganske sykt at vi må dra hjem snart..

Iselin Renée

25.05.2015 kl.07:35

Koselige bilder :)

mamma

25.05.2015 kl.08:38

Hei igjen , mams er på, flotte bilder og strandbilder er topp. Vi gleder oss masse til og se deg og ønsker deg et flott ball på lørdag .....Stor klem !!!!

Heds

25.05.2015 kl.12:09

Ser ut som du koser deg masse og nyter den siste tiden! Så gøy å bli nominert, selv om det viktigste ikke er å vinne, men å delta som du sa:)

For et fantastisk år, Johanne!! Skal allikevel bli godt å få deg hjem igjen <3

olivia

26.05.2015 kl.11:22

Så utrolig gøy å bli nominert, ikke at det er overraskende at du ble det da!! Kos deg masse på lørdag, og nyt den siste tiden! Gleder meg vilt til å se deg <3

Skriv en ny kommentar♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡