mi familia


Hello

Denne helgen har jeg faktisk sett litt av St. Paul utenom shoppingsentre og resturanter. På fredagkveld dro vi alle (når jeg sier alle mener jeg: meg, meme, paula, alex, suzie, irene, john, jorge, jouaquin, dani, hector and emily) til Ems hvor vi tilbarakte natten, før vi jentene på lørdag dro til Meme for å spise lunsj. På kvelden var det et stoort redbull event i byen hvor det var laget en slags slalombakke utifra katedralen, bare at man skal stå på skøyter(!!) isteden for ski. Slik ekstremsport visste jeg ikke om, men var gøy å se. Var 140. 000 mennesker der så var tydeligvis populært. På grunn av antall mennesker var jo seff alle resturanter stappfulle, og det var folk over alt. 

På torsdag begynte jo 2. semester, og alle de nye elvene kom. Jeg presterte å introdusere meg for en jente som har gått på skolen i et halvt år allerde. hahaha, stakkars, men det er så mange at det ikke lett å holde oversikt. Igjen, jeg prøvde bare å være hyggelig :D De nye studentene virker greie de, regner med at de vil gjøre litt mer ut av seg med tiden. 

Gutta hadde fotballkamp på onsdag som vi dro for å se på, mer dramatisk fotball skal du se lenge etter. 1. vi har ikke en voksen trener fordi sesongen er over. Dette er bare ekstrakamper så gutta tar ansvar for coaching selv.  2. Det resulterer i lite coaching og NULL oversikt. Vi hadde to kamper, men det var det ingen som visste så dommeren måtte løpe etter oss når vi var på vei ut etter første kamp. 3. Fotballkampen går på 5 ulike språk. De kjefter på det andre laget og dommeren på spansk og russisk, og noen ble utvist av kampen..4. Dani ble akkutt syk som førte til at han måtte rett på sykehus. Med null voksne endte Paula opp i ambulansen med han som oversetter. Jeg, meme, tusmo, alex, jorge og john hoppet i en cab. Den kvelden satt vi i emergencyroom i 4 timer, men han ble hedlgvis myye bedre og ble skrevet ut samme kveld!! 

//baskettball managerne, me and jeremy! 


sweet little thing

Skål for free redbull! 


På onsdag dro seniorene på second harvest heartland hvor vi pakket mat til familier som har behov for det i minnesota. Min gruppe fikk i oppgave å pakke 5 og 5 pounds poteter i poser. Bobo presterte å ha vekta på 5KG den første timen (tilsvarer LITT mer enn 5 pounds), så han ble satt til en annen oppgave haha. Vi jobber i 3 timer og fikk pakket masse. Jo lengre vi var der jo mer poteter puttet filip i posene, han synts det kunne være en hyggelig ting å gi litt ekstra til familiene. Gjerne 10 pounds. Var en veldig fin opplevelse og det føles godt å hjelpe til. Er nokså mye fattigdom her, desverre.. 


Er så takknemmelig for alt jeg får oppleve her og alle de fantastiske vennene jeg har fått! Jeg er så lykkelig :D this is not goodbye, this is "see u soon"


Hei alle! 

Denne uken har flydd forbi, og topper listen når det kommer til skolearbeid.. Hadde 8 eksamner i løpet av 2 dager som gjorde at jeg satt timesvis med forbredelser hver dag. Heldigvis er det over for denne gang, og jeg er veldig fornøyd med resultatet! Endte opp med en GPA på 3.87 av 4. (aka 7 A´s, 1 B) Jeg er også ferdig med painting, noe jeg ikke kunne vært mer glad for, gud for et styr. Aldri igjen. ALDRI

På torsdag var offeiselt 1. semester over, og jeg og noen venner dro til Alex før vi dro på skolen igjen hvor det ble vist film og servert kakao med krem og godterii!! Magdalena graduerte på torsdag, hun har vært på SPP i snart to år, men idag dro hun fra oss tilbake til Polen:((  Er så rart hver gang noen drar. Dette er et år hvor vi sammen lever livet i USA. Det er ikke én "utlending" som kommer inn på en amerikansk skole. Føler vi må si hade til familien vår igjen og igjen, og flyplassen liker ingen av oss lenger, er bare trist..

Fredagskvelden ble tilbrakt i Johns hus med alle venna, og resten av helgen brukte jeg og paula i senga hennes med netflix. Avslappende!! 

Jeremy kommer all the way fra Beijing til Polen til sommeren! Fine bestevenner ♥ (Kanskje fler av oss som drar dit, kremt, kremt MEG! Polen virker bare så sykt artig!)  Suzie syntes det var lættis at Magda hadde tatt med seg plastikk for å sikre kofferten. Hun vill også gjerne bli med hjem! 

 


Etter flyplassen tok vi turen til Mall of America hvor vi spiste og egentlig skulle vi bowle.. men mitt søte smil gjorde at vi fikk 4 "60 minutterspass"  gratis til alle spill! HAHAH, det var gøy å spille, er jo ikke noe man gjør til vanlig..


Ellers har Rita ofte sine kinesiske venner på overnatting. Føler virkelig jeg har blitt kjent med Kina, og liker de alle såå godt! De liker også å lage sin egen mat, de er obsessed med maten sin, og spiser gjerne ute på kinesike resturanter flere ganger i uken. De lagde koreansk mat til meg forrige uke og det skuffet ikke! Nå må jeg dra til korea å hahah. Nå er det bare en avskjed igjen (for denne gang) men den er ikke før neste uke.. Imorgen er det tilbake på skolen, alle seniorene skal jobbe på et foodshelter imorgen så regner med at det blir en spennende dag. 

Snakkes snart igjen ♥ Jeg har det heelt supert!! 

 

 

 

brazil <333


Hei!

Denne helgen ble brukt på venner! På fredag hadde jeg og paula middagsdate før vi dro på "back to school" party hos Emily. Veldig hyggelig som vanlig,alle kom og vi koser oss alltid hos ems! Vi ble vekt til egg, bacon og donuts lørdag morgen. America♥ Deretter dro vi alle rett fra Em til flyplassen for å ta favel med Gabriel. Var en fin, men trist avslutning, man innser ikke hvor glad man har blitt i alle disse menneskene før noen må dra :( 

for en fiin gjeng! stiller alltid opp ♥

 

2015, be a good one


Da var jeg tilbake på skolen igjen. Var hjemme igår da jeg fortsatt var syk, men begynner å bli bedre nå så idag var min 1. skoledag. Så hyggelig å møte alle venna idag, nå er gjengen samlet igjen. Denne uken består av massse skole da vi har eksamen i alle fag neste uke.. Godt jeg har hatt to fine uker i Norge. For en fab ferie :D 

Neste uke blir det litt utskiftning på skolen, det kommer 30 nye og vi må si hade til 5. Så da blir det noen turer på flyplassen, gruer meg litt til det, men heldigvis er de ikke mine aller nærmeste som skal dra. Gleder meg veldig til å få noen nye ansikter på skolen óg, blant annet 20 brasilianere, noen kinesere og 2 colombianere. Blir gøy! Nå ligger jeg og rita å chiler på rommet. Rita har slokna, men hun har servert meg med masse kinesisk godteri så jeg overlever :)) Imorgen er det meldt ekstremt kaldt så får se om vi ikke får én dag fri fra skolen.

I og med at jeg bare har vært her i 3 dager så blir det noen pics fra Norge <333 

Takk for de fineste to uker, nå kan jeg smile hele veien til juni!! Før den tid har jeg et high school liv, en mexico tur, et prom og en graduation to attend. Jeg tror jeg klarer meg!!

xoxo

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits