st paul prepatory school


Hei! 

Tenkte å blogge litt da, da det er noe jeg ikke har vært så velidg flink på i det siste, men det er jo så gøy å se tilbkae på. Jeg nyter liver her, men det er flest hverdager og er jo grenser for hvor ulike de er.  I helgen har jeg mange planer også er det jo SPRINGBREAK! 
Når paula tar meg under armen for selv å se høy ut. Jeg mister helt oversikten over hvilke folk jeg har vist på bloggen tidligere, men dette er hvertfall Luka, Aleks og Emir. Godgutter som alltid får meg til å smile, og som jeg tilbringer masse tid sammen med. De prøver å lære meg russisk, selvom jeg selv har innsett at det ikke kommer til å gå. Jeg prøver å lære folka litt norsk jeg da, og paula har lært seg "jeg elsker deg", og med sin søteste spanske aksent så blr det jo bedre enn på norsk. Til og med daniel smeltet av det :D 


Mine beste venner. Paula studerer mest sannsynelig i London neste år, og ikke noe kunne gjort meg mer glad :D Alle 3 samlet i Europa i det minste.


verden! 


Haha, forrige uke var det jo St. Patricks day og i og med at det var parade rett utenfor skolen gikk vi ut å så på. Følte det var én 17.mai feiring, bare i Irland ellerno. Alle hadde orange parykker og 99% trodde sikkert jeg hadde tatt turen for å støtte landet mitt. Fikk hvertfall masse gratis (ølbriller, grønne plastsmykker og godis) kastet etter oss, og selvom vi var de eneste edru i crowden var det fett.
Føler jeg skriver masse om vennene mine her, men ingen vet jo hvordan de virkelig er. Suza er hvertfall en chill jente,ærlig og gjør alt for vennene sine, hun kaller meg dude og jobber som bartender. 

Vi feiret Tante Kari som var 70 år! Disse rosene sto i et ølglass med vann i to netter før det fant sin rette eier. Faktum er at de overlevde, pene som aldri før.


Bursdagsmiddag i Stillwater. 


Miss Eriksen. How to learn Spanish. Legg merke til Arum, får hun ikke kit katen sin sovner a, hun er konstant trøtt og fornøyelig. HAAHA

Ellers så hadde jeg nok en gang et "typisk johanne" moment: vi fikk beskjed om å tolke et dikt om en rose som vokste utifra betong, og mens alle beskrev dette i det vide og det brede spurt læreren om min mening. Johanne: "it shows that it can grow something beautiful out of shit". Hele klassen holdt pusten før de lo, og læreren var så førnøyd med svaret at jeg fikk applaus av hele klassen. :D god steming, hvorfor gå rundt grøten sier bare jeg? 

Eyy, ellers ble jeg kåret til skolens "most likely to sucsess", noe jeg syntes var facinerende. Har tatt oppgaven seriøst og går nå kun i skjørt og blazer.

Vi snakkes snart ♥ Ha en fantastisk påske /springbreak til alle nære og kjære både i Norge og USA <3 

sol i minnesota


Endelig har solen og våren kommet til minnesota, og jeg ikke kunne ikke vært mer happy! Etter en isklad vinter som har vært veldig lang er det deilig å endelig kunne tilbringe litt tid ute. Hver dag den siste uken har vi tilbrunget ute ved missisipi river, og selvom det ikke er så grønt er det fint. På torsdag feireit vi Ingrids bursdag med norsk middag hjemme hos Kari og John som var veldig hyggelig. Godt å tilbringe litt tid der å :) 

I helgen var vi hos Meme, og hun hadde fått spansk serrano i posten så vi spiste tidenes lunsj :P I bakgrunn er Marta (verstsøsteren til meme) og kjæresten. 


Jepp.. de er fortsatt sammen ♥
Forrige uke hadde vi spiritweek (igjen) så de nye studentene også kunne oppleve en slik amerikansk tradisjon. Jeg presterte på nytt å ikke følge noen av dresscodene (sammen med 95%) av skolen, men på beachday stjal jeg hatten til suza og rocket beachday. Fant også en badeball i løpet av dagen som gjorde det hele enda bedre. 


Meme kom med hjemmelagde cookies til meg ♥

Hockey er big deal her, og vi er der det skjer. Her fra finalen for Minnesota High School State Leauge. 

Ellers kom Aleks med tidenes utsagn idag: "hvis en tyv kom til huset mitt for å stjele mat, så hadde jeg blitt med han å lete" HAHA, det er ikke alle som får mat hjemme.

Snakkes snart <3 

 

 

 

ALOHA MEXICO!!!!!!!!


Hola!! Her er livet mitt de siste to ukene, ENJOY 

Forrige fredag feiret vi tusmitos 18 årsdag med middag! Vi tok over hele resturanten (som vi har en tendens til)! God stemining hele kvelden, og bursdagsbarnet koste seg å :)) 

Lørdag var det konsert! PITBULL OG ENRIQUE INGLESIAS! Ekstremt god steming med lations som det var stappfullt av i salen, inkludert alle mine venner. Paula har en tendens til å ta helt av når noen nevner colombia og latin amerika, og det at de snakket varmt om sine lation ladies lagde kaos :D Må si lations kan det å danse, feste og leve livet så var veeeldig gøy. EJ tok med meg og john på en club før konserten så vi fikk middag og drikke før vi fant plassene våres! Delii 


MEXICOO!! 

Å, for en fantastisk tur jeg hadde med min kjære Paula ♥ Vi storkoste oss dag og natt, og nøt varmen, mat og drikke! Mexico imponerte og er et sted jeg defintivt skal tilbake til. 

 Vi hadde eget rom med utsikt til poolen og havet! 

Maten, WOW! 

Vi tok en citytour på fredag og så på byen! Mexico er så annderledes fra det jeg har sett tidligere, mye fattigdom desverre.. 

Veldig fint hotell! Jeg haddde hvertfall tidenes uke, og jeg er så glad jeg og paula valgte å ta en tur sammen! Hun er virkelig en hjertevenn♥

♥♥

Vi møtte masse kule mennesker og nøt mexico! Kunne skrevet så mye, men bildene sier sitt :))  I´M HAPPY! 

Snakkes snart, jeg lever livet :PP 

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits