TGIF


Hei! 

Nå befinner jeg meg hos kari og john. Jeg og Rita har bodd her de siste dagenee da mieko er bortreist, så nå har jeg og rita nytt godt av å ha hvert vårt rom. Forrige helg hadde vi fri fredag, og helgen startet med et brak hos en venn hvor de fleste fra skolen var. Som hector sa: "wow, school reunion?" Kjempehyggelig når vi er mange grupper sammen. Jeg, Paula og Dani tilbrakte lørdagen hos meg med pancakes,strålende sol og vannkrig. Ble jo klissblaut ettersom kjærsteparet var på lag.. Jeg og Paula dro til Kari og John igjen på lørdag. Haha, vi fant plutselig ut at vi ikke hadde noe sted å dra så da endte vi opp her, noe som var veldig deilig! Nå er jo snart denne uken over óg og imorgen er det fredag :D JIPPII


Idag var american litterature klassen på teater. Bedre enn vanlig skole hvertfall, og teateret var overasskende bra. 


Middag med disse 4 ♥ Syntes det er så hygglig at vi har hatt såpass mye tid sammen dette året!! 

heartt 

God helg til alle :* 

hurra for rita, sol, sommer og familie


HOLA

Våren er her for fullt og idag var det hele 25 varmegrader! Rita fyller 18 år idag så ikveld har vi kost oss med middag, kake, sang og presanger. Venninnene hennes hadde laget tidenes kake til henne idag så som hedersgjest fikk jeg være med å smake :)) Vennene hennes har jo fort blitt mine venner óg. Det mosrsomme er at 95% av skolen har en hostsøster/bror, så hver gang vi besøker noen så er det alltid noen fra skolen der. Stakkars de får jo aldri fred når vi kommer. Én person har faktsik flyttet ut pga vi alltid var der og lagde så mye bråk haha :P 
Jeg har også begynt å spille volleyball etter skolen, noe som er veldig gøy.Er jo null struktur som med alt annet så har det så morro. Liker at det ikke er så serisøt :D 

SOMMER og SOL
Hver gang jeg og paula er sammen så spør dani "are you with your girlfriend again?". Han mener jentekjæreste fordi han syntes jeg og paula er i overkant mye sammen. Jeg og meme er såpass snille at vi lar de to får være litt sammen óg :)))) 

Paulina hadde også bursdag idag så feiret henne litt på skolen! Apropo bursdag så var jeg å feiret kjære margaret som ble 8 på lørdag. God mat som alltid og kunne ikke vært mer happy med å ha familien så nærme. 

Josue (i midten) besøkte oss hele forrige uke. Han gikk på SPP ifjor, og var her i september for å besøke hector som fortsatt går her så vi ble kjent med han da. Full fest for han på fredag hos John med alle venna. Han snakker også spansk (shocker, tror jeg liker alle lations :)) Skikkelig kjernekar, dumt at han ikke går her iår.

Lille Bryce. Husker han hentet meg på flyplassen i august og ikke sa et ord. Nå derimot er vi bestevenner og han kommer alltid løpene med åpne armer når han kommer på besøk. "Johanne, you are so sweet, that´s why I love you". 

Jeg elsker dette bilde! Vi kom frem til rundt middagsbordet at vi er litt av en famile, ingenting sier A4 ved dette bilde! hahah, vil savne disse 5 ♥

Håper alt er fint hjemme! Vi har fri en langhelg fra imorgen og den er allerede fullt planlagt så det blir bra :)) 


Er lov til å kommentere, er veldig nysgjerrig på hvordan ting er hjemme óg ♥ LOVEEE

begynnelsen på slutten


Da er springbreak over, og imorgen begynner jeg på siste quarter før graduation. Nå er det null stopp igjen, og nå begynner det virkelig å nærme seg slutten. For et år jeg har hatt og jeg håper vi får masse sol og hygge før juni. 

Anyway, springbreak har vært avslappende og fin og nå er det på tide å nyte siste del. 


Dagen før ferie hadde vi presentasjon av et hunger-project vi har jobbet på i flere uker (det har hvertfall vært satt av tid i flere uker haha). Jeg var tross alt på gruppe med spanskklassen min og det sier jo sitt. Vi fikk hvertfall frem noe, og syntes selv vi var best selvom vi ikke vant. Vi fikk folk fra hele verden til å hashtagge firmatavnet vårt og ta bilder av det for å vise at dette faktisk er veien å gå i 2015. 


Happy med springbreak! 


Familien henstein sendte meg ett påskeegg til påske. Det ble jeg veldig glad for, tusentakk ♥


Forrige lørdag var jeg, meme, cata og luka på teater for å se sandro som spiller i et stykke. For en kar, han var så flink! 

På tirsdag var jeg på skolen til Madeleine å snakket om Norge og lot barna smake på litt norsk mat. Leverpostei, makrell i tomat og kaviar. Mhmm norsk mat, er jo rimelig spesielt og tror ikke de helt forsto hvorfor alt inneholdt fisk eller luktet rart (leverpostei). Brunost var digg da! 

Var sammen med tante kari, onkel john og ingrid på "easterday". Var i kirken som var fylt med masse fine blomster og spiste middag hos noen venner av de etterpå. Alt i alt en veldig fin påske og springbreak. Nå er det bare å telle ned. gurimalla. Håper alt er bra hjemme og at dere hadde en finfin påske. 

<3 <3 

Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits