countdown


Hei! 

Idag har jeg tilbragt dagen hjemme med Paula og Ritas venner. Har regnet i hele dag så foretrakk å bli innendørs. Spist faboulous koreansk middag har jeg også gjort. Imorgen er det tid for Alex grad party, snart er det graduation og det kan ikke bli annet enn bra!! Mangler bare finals nå, så er vi ferdige. Denne uke har vi også fått årboka vår. For ett år jeg har hatt, alt jeg har opplevd, og alle vennene mine!! Dette vil jeg aldri glemme. Årboka blir selvfølgelig med hjem som et fantastisk minne. 

Mandag var det avskjedsmiddag for Eldiiar :( Vi spiste på en russisk resturant. Pannekaker med kylling var overasskende godt. Vodka everywhere (som vi selvfølgelig ikke fikk servert) På do var det også en svær plakat om hvordan drikke vodka på riktig måte. Visste du at i Russland så spiser de 17 retters middag og de tar en shot vodka mellom hver rett? Nei nå vet du det :)  

Legg merke til capsen: A for Alex og T for tusmo. Eldiiar er den godeste. 
And Eldiiar when you read this; we miss you allready and we can´t wait to see u again next summer!!


  

//1. Flettefin! //2. Emirs armanivekse som nå har blitt et varemerke på skolen. Her får han plass til pennen sin. 


Fredag var det senior ditch day som rett og slett er én dag seniorene skipper skolen. Måtte dra på en fieldtrip på morgenen før vi dro på stranda i fantastisk vær og koste oss masse. 
Var såå varmt!! Fieldtrip til en bank på morgenkvisten 


Alex my girl ♥

 
Jeg ble nominert til promqueen! Var rimelig overassket da det ble annonsert over hele høytalerannlegget. Er vel den ulitmate high school drømmen haha så det var veldig hyggelig å bli nominert av mine medelever. Jeg holder en knapp på min kjære tusmo. Hun er for meg dronniga av SPP etter 4 år her, hun er verdens søteste chick og fortjener det! Vi får se på lørdag, for da er det PROM! Håper det blir en fin kveld med god stemning. 

Snakkes snart! ♥

OG for de som ikke visste det: jeg er hjemme om 2 uker og 3 dager, 10. juni norsk tid it is 

ja vi elsker


Heyho,

Jeg kan ikke tror hvor for det går til hjemreise nå og jeg vet ikke hvordan jeg skal forbrede meg til å dra hjem, selvom jeg begynner å glede meg veldig! Forrige søndag gikk jeg "walk the cure" til støtte for brystkreft sammen med min norske familie. Så fint event, håper de fikk samlet inn massevis av penger. Vi dro på Ikea og spiste svenske kjøttboller. De har fått smågodt i løsvekt der óg, i USA finnes ikke dette så det ble et gledelig gjensyn med litt lørdagssnop.


//1.tomas fylte 18 år så da ble det cupcakes, gaver og sang ♥//2. Emir endte opp med å svømme i den fontenen over HAHHAHA 
//meg og una! se så kul hun er! //4. Meg og arum, min beste koreaner ever. godtfolk :)

Lørdag formiddag var det tid for gradparty for Alexia. Så kos ♥OG IDAG DERE: 17. MAI! våknet opp til 1000 bilder av bunadskledder jenter og dresskledde gutter og savnet norge ekstra mye. Paula i halvsøvne: congratulations baby! AHHAA, jeg feiret 17. mai på norsk-amerikasnkvis  i den norske kirken, og spiste lunch med kari og john! Fikk i det minste med meg en liten feiring, og det er det viktigste. Neste år smeller det :D 

 

 

Håper alle hjemme hadde en superb feiring og tok en skål for meg ♥ Om litt over 3 uker er jeg hjemme. 


 

xxx


Forrige helg fløy forbi. På fredag var vi på skolen i motsetning til folka i norge som har fri 1.mai :(( Etter skolen dro vi til alex før vi dro dro ut å spise med eldiaar som snart drar fra oss.. 19. mai drar han hjem for å ta eksamnene sine, og det er jo desverre rett rundt hjørnet.. Spiste på buffalo wild wings, som forsåvidt har altfor sterk mat hohoh Endte kvelden hos alex med et slumberparty, junkfood og film! Love it. Lørdag var det promshopping og jeg fant min kjole så nå er hvertfall det i orden. Paula sov her  og vi solte oss hele søndagen. Vært 30 grader og smørte meg derfor med 30 hahaha.


Legg merke til hva meme har i hånda. Mens Barbora prøvde promkjoler spiste hun også pommes fries(hun forhandlet seg til ny mat av manageren av resutanten). bra komboMall of America lar ikke folk under 16 gå på kjøpesenteret hvis man ikke har med gyldig ID. Meme hadde ikke med ID og begynte å legge ut om livshistorien sin om at hun var 17 år og at det var helt utrolig at de ikke trodde på henne. "Vil dere vite sykehuset jeg ble født på óg?" .. Jeg på min side var 90% sikker på at hun var på vei i jail etter den talen hahah. Hele kjøpesenteret så på oss, jeg på min side trodde jeg skulle svime av hahha , elsker meme!    


Nå har jeg akkurat kommet hjem, sov over hos alex igår med meme og hadde en veldig hyggelig kveld ute! Imorgen skal jeg "walk for the cure" til støtte for brystkreft, så det tror jeg blir veldig fint! krysser fingrene for sol. 

@school, familien glum til venstre. Jeg som hadde gledet meg til å kjøpe kim kardashian boka ahhah. Det ble ikke noe av det da jeg så innholdet...

håper alt er bra hjemme <3 xoxoo 

01.05.2015


Hei hei! 

Er så heldig med været for tiden som gjør meg sjeleglad! Nå smiler livet den siste måneden vi har igjen her :)) Storkoser meg for tiden og har det veldig fint. 

TIlbringer mange av ettermiddagene på Starbucks rett ved skolen. Skulle jo trodd at i 25 pluss grader at man måtte kjempe om uteplassene. men neida de er alltid ledige. Så mens alle sitter inne, så sitter SPP elevene ute. Må le av kinesere som lett kan røyke en 20 pakning i løpet av cafebesøket. klin gærne, heldigvis har de null budsjett..  Ble også forelsket i givenchy mobil dekselet til steven idag, han er så trendy!! 


hahha sjekk de røde leppene til sandro! lo oss ihjel og skjønte ikkeno.. skylder på samsung, som åpenbart ikke er bedre enn iphone. 


Driver å leter etter ballkjole og sko, noe som viser seg å være umulig. Hadde prom møte idag, og begynner å bli stressa. Tok på meg noen høye heler på skolen og kunne nesten ta alle gutta under armen så njaaa.. 

god helg til alle hjemme :* 

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits