woho, nytt innlegg


Hallo! 

Idag tok vi en tur på Mall of America (igjen) og fikk kjøpt inn litt nytt til skolestart! Fikk med meg et par joggesko og et par jeans hjem. Kris fant som vanlig noe i hver eneste butikk vi var inne i hahaa.

Har også skypet litt med venner idag, deilig å snakke litt norsk og se venna igjen ♥ Hilse på fammen fikk de å, håper dere syntes den var fet hahah!! Kris lagde kinesik dessert til oss igår, var som å spise rå kylling dyppet i mel, smakte helt jævlig!! Hun spiser så mye rart. Btw, noen må sende meg kvikklunsjsjokolade, jeg er tom og begynner å få abstinenser! Send meg melding så får dere adressen min :DDDDD 

Tidenes glansbilde^^


Repper St. Paul Prep!!! 

Er veldig mange bilder av oss tre fordi vi ikke har begynt på skolen enda, så vi er kun med hverandre! :))

Håper alt er bra med mine 25 lesere HEHE

LOVE  

28.08.14


Yoo

Da er jeg ferdig med orienteringsdagene og jeg har fri frem til tirsdag :)) Idag ble vi sendt rundt på ulike poster for å få informasjon om forskjellige ting. Vi har hilst på flere lærere idag, og alle er veldig flinke og morsomme. Jeg har valgt fagene mine, og har valgt noen AP classes som gjør at jeg kan få diploma til universiteter i hele verden. Lærerne er så flinke her at jeg må bare satse litt på skole dette året nå når jeg har så gode muligheter. Har noen dager på å bytte fag på hvis det blir for vanskelig! Er et gigantisk treningsenter på skolen med svømmehall osv. hvor vi skal ha fitnessklassene våre, 3 ganger i uken(!!) :((( Fitnessklassen er rett og slett trening, vurderer å bytte til PE da det er mer sport med innebandy osv.. Får se hvordan det går, blir sliten bare av å tenke på det.. Dette kommer eventuelt i itllegg til soccer laget jeg skal melde meg på! TRENING ER LIVET ♥♥ 


Margaux prøver å virke kul, ikke se på hun! 

Imorgen skal vi prøve å komme oss på shopping, men har også lovt lillesøstrene våre å være litt med dem! Vet ikke om vi har noen spesielle planer for helgen, men skal hvertfall nyte de siste dagene med ferie! Har også tenkt å være med familien i kriken på søndag for å se hvordan det er :) 

Vi snakkes

♥Johanne

Lately


Heisann! 

Igår brukte vi hele dagen på Amerikas største kjøpesenter. Kjøpte en tskjorte og en dagkrem så var ikke idag kortet gikk varmt. Ble tilbudt jobb på Mikael Kors idag også, men må takke nei da det ikke er lov til å jobbe når man er på utveksling :(( Margaux syntes alle er så snille her så hun står å snakker med de ansatte i hver butikk i evigheter. Kortet hennes funker ikke, så hun gikk hele dagen å fortalte de ansatte hvor fattig hun er. Det gjorde  at Kris fant masse å kjøpe så hennes kort har fått kjørt seg. You just gotta love them ♥


IDAG: first day of school. Idag hadde vi orienteringsdag og da møttes alle de internajsonale studentene, ca 150 stykker! Var så gøy å møte så mange nye og hilse på alle. Jeg hilste jo på alle, og slo av en prat noe Margaux syntes var veldig flaut for da måtte hun hilse på de å. Hahah, fikk hvertfall snakket med mange og tror dette året blir veldig bra! Lærerne er morsomme og veldig flinke og skolen er helt super! Ble delt inn i grupper og satt plutselig i et klasserom med én polsk, 3 kinesere, 1 serber, 1 tsjekker og én vietnameser!  Hadde mattetest, den gikk så dårlig, svarte på 4 av 47 spørsmål.. Enten forsto jeg ikke spørsmålet pga de engelske utrykenne eller så hadde jeg aldri sett liknende regnestykker..  JAJA, jeg var ikke den eneste! Kantina er bra,  har tre "resturanter": subway, italiensk pizza (som var verden beste!!) og asiatisk med sushi osv. Skal ta med matpakke så ofte som mulig da :D

 

Den isteen koster 99 cent aka 6 kr her♥♥


KINA, FRANKRIKE OG MEXICO

Vi kom over et kinesisk marked på vei hjem fra skolen så da kjøpte like gjerne Kris med seg "hele" butikken. Familien er i kirken så nå mekker hun litt kinesisk til oss! Ellers så skal vi en liten tur på skolen imorgen for å få utdelt skap osv, så møter vi amerikanerne 1. skoledag neste tirsdag! :)) 

Håper alt er fint hjemme ♥ 

Snakkes

-Johanne 

ST. PAUL


Hei alle sammen! 

Nå ligger  jeg, Kris og Margaux i sengene våre (på samme rommet) og chiller med godteri fra alle verdens deler. Må si ingenting slår kvikklunsjsjokoladen fra Norge! (ler av hva det står på den oliv og sara)! Å dele rom går overasskende fint, og det hele føles som en eviglang sleepover. Vet egentlig ikke hva jeg skulle gjort uten K & M disse dagene, da det verken er skole eller noe annet spesiellt som skjer. Vertsmor er så snill å lar oss gjøre hva vi vil og vi føler oss allerede som hjemme! 

Idag har vi vært å utforsket byen, sjekket ut Minnesota State Fair som er et marked med karuseller osv.,Jeg sang hvertfall høytlytt karaoke, fordelen med at ingen her vet hvem jeg er!! Møtte også en hyggelig kar på bussen. Han fortalte om vennen hans som hadde deltatt i et norsk realityshow, seff visste jeg hvem karen var! Vi dro videre til byen hvor vi dro innom skolen, og den er såå fin! På vei hjem handlet vi litt på grocerystoren og fikset neglene. Var også innom treningssenteret som er 5 min unna huset, og vi vurderer alle å melde oss inn. Det er åpnet 24/7, og vi har allerde fått nøkkel så det er vel bare å begynne :(( 

Her er gaten jeg bor i. Ser jo øde ut her, men er hus bortover hele gaten! 

Klikker på karaoke

K & M♥

Here´s the school. Klasserommene er der hvor flaggene henger i vinduet. 
Classy skole altså! :D♥♥


MAGS: må bare si at drømmemannen din finnes i Minnesota! :D

Håper alt er bra hjemme! Jeg tenker mye på dere ♥ 

xoxo Eriks

 

25.08.2014


Heihei ♥

Nå er jeg endelig fremme i St. Paul etter en lang reise. Trist å si hade til familien imorges, men deilig å endelig være i gang. Satt på verdens fineste fly fra amsterdan til usa så det gjorde det jo litt bedre. Satt literally én mann å skrek fra flyet lettet til setebeltet signet skrudde seg av. hashtagg lættis. Vertsmor hentet meg på flyplassen, hun virker så snill! Huset jeg bor i er typsik amerikansk med stor kjellerstue som jeg for tiden deler med både en kineser og en fransk jente. Vi er heldige så vi har eget bad. Skal bo med kineseren hele året, men den franske jenta skal kun bo i "vår" familie i 3 uker! Kris fra Kina har ikke kommet enda,  henter hun på flyplassen snart. Vi skal alle gå på samme skole, så er glad jeg kjenner to. Også gøy å ha to på egen alder jeg skal bo med, da har jeg alltid noen å være med :))  Har det hvertfall veldig bra og trives godt allerede ♥ Har jo mye ferie igjen, så får se hva vi jentene finner på!! 

Kommer flere bilder av alt mulig imorgen, men nå må vi dra å møte Kris!! 

Håper alt er bra hjemme.

-Eriksen ©

Blogg


Hei! 

Er 10 timer til jeg forlater Norge, og fant derfor ut at nå er en fin tid å opprette blogg på. Har bare visst om dette i 9 mnd, men null stress..  Valgte å opprette denne bloggen for at familie og venner hjemme kan følge med, og se hvordan jeg har det :)) 

Jeg er snart ferdig med pakkingen, og jeg drasser med meg 60 kg klær til USA. Jeg skal bo i St. Paul, Minnesota, en stor by med flere millioner mennesker, så det er jeg veldig fornøyd med. Familien min består av vertsmor, to søstre på 9 og 10, og en utvekslingsstudent fra Kina som jeg også skal gå på skole med! Er veldig spent på hvordan dette kommer til å bli, men håper og tror det vil gå greit. 

Skolen jeg skal gå på er en internajsonal privatskole med over 20 forksjellige nasjonaliteter, sammen med amerikanerne. Skolen begynner sent, så jeg har fortsatt to uker med ferie :D

Skal prøve så godt jeg kan å oppdatere så mye som mulig, men blir ikke outfits og coverbrandsreklamer. just sayiin


St. Paul!


Skolen min

Skolens lokaler ligger i disse skyskraperne. Er ikke den "typiske" high schoolen, men jeg liker det!!  

Snakkes i Americaa :* wæææ 

Ny blogg!


Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits