soda and chips


HEI! 

Helgene her blir bare bedre og bedre og denne var virkelig en bra én! Startet på fredag med spiritweek hvor vi skulle kle oss i orange og blått, ingen gjorde det, så så mye spirit var det. Derfor tok kunstlæreren frem malingsspannet så alle kunne få SPP i trynet :D Etter skolen dro jeg og paula til henry å fikset oss før vi dro på homecoming dansen. Herregud, fikk flashback til teatersalen på abildsø i 7. klasse. Det var ballonger og langbord dekket av papirduker. Ved inngangen solgte de flaksevann og chips. Vi fikk ingenting å spise eller drikke om vi ikke betalte en pose chips, så bordene var helt tomme. Ikke en blomsterkvast var å se heller, hahha, det var hyggelig da men kl 9 var vi done. Endte kvelden med alle venna hos John før jeg, paula og meme dor hjem til paula! Det var veldig hyggelig ♥

Resten av helgen tilbrakte vi hos paula, vi var på kino og ute å spiste med venna på lørdag, og på søndag møttes vi alle og bare koste oss! Nå har jeg sovet borte i nesten en uke så det var godt å komme hjem igjen å:))

Dette bilde beskriver mis amigos godt ♥

Target er det morsomste vi vet xD

Mis lindas♥♥♥♥

Nå er det snart middag også skal jeg og kris legge oss. Kris begynner vanligvis med lekser etter midnatt så får jo aldri lagt oss, så idag har hun vært flink og gjør det nå. Er så rart å ha en roomate, jeg og kris er så forskjellige, men jeg ler så mye av henne å! Spesielt når hun facetimer katten sin, de kan sitte å "snakke" i en tjue minutters tid.. HAHAA

Snakkes snart, iluu

1 down, 9 to go


Da har jeg vært her i én måned og wow som tiden flyr! Jeg har det så fint og er så takknemlig for at jeg har det så bra ♥ Denne måneden har jeg vært gått fra å være helt alene til å få en versmor, to lillesøstre(!!) og en roomate fra Kina. Jeg har også fått venner fra alle verdens kontinenter som jeg har blitt veldig glad i. Ikke har jeg hatt noe hjemlengsel heller, selvom jeg selvfølgelig tenker myye på dere. 

Jeg har opplevd mer enn jeg noen gang har gjort, og jeg har lært så mye på så kort tid. Er så glad jeg turte å dra, uansett hvor skummelt det var..  Jeg gleder meg til tiden fremover, har mye å se frem til :))

Denne helgen er vertsmor bortreist så da får jeg finne et sted å sove, men det vet dere alle at det er ikke et problem. Jeg finner alltid et sted hahah. Har tilbragt de to site dagene hos tante kari og onkel john, deilig å ha eget rom igjen! Ellers har jeg lagt på meg, ikke at jeg har turt å gått på vekta, men merker det godt. Fitnessklassen fungerer fint da, er en av de bedre, stolt over egne prestasjoner. Slo alle gutta untatt én på situpstesten å, følte jeg måtte gi meg, blir fort dumt å la alle bare sitte der å se på. Ellers har alle kineserne på skolen fått iPhone 6, det sier vel sitt. 


Idag har jeg vært på swimmeet å sett på caroline! Aldri sett en svømmekonkurranse før jeg, men hun var så flink♥

Oppdaterer dere på homcoming senere, adiiosss! ♥

helgens festligheter


FREDAG: vi ble hentet etter skolen av buss og kjørt til guttenes fotballkamp. Guttene og jentene spiller kamper på samme dager,  så da valgte jeg og paula og guttene som ikke spiller fotball å se på gutta. Ble utnevt som hjelpetrener for laget men vi var så sultene så vi gikk å kjøpte pizza nedi gata. Feilberegna grundig så kom jo 20 min etter kampstart. Har ikke den stillingen lenger for å si det sånn. De vant 14-2 så det var jo veeldig greit!  


Lørdag var Henry 18 så da var det kaffeslabras i parken xD Koste oss der før vi dro videre på resturant! 
Var på et neonsted, heftig 

Avsluttet kvelden ute på byn før vi ble hentet av faren til EJ, FOR  EN BIL!!  Lyste neon inni den å :D 

Jeg og Maria sov hos Paula i natt! Er så glad jeg har så mange gode venner, har det så gøy!!!! Imorgen begynner spiritweek og på fredag er det homecoming! WOHOOO

 

 

Twins gamee


Hei! 

Igår var jeg på min første baseballkamp og det var så gøy! Vi ble hentet rett etter skolen, så igår var en laang dag! Selve kampen forsto jeg ikke så mye av, men det var kjempegod stemining og vi har det så morsomt sammen♥ Etter skolen idag skulle vi egentlig se på fotballkampen til jentene, men vi fikk aldri somlet oss til bussen så da ble vi på starbucks!! :D Er som regel med venner en times tid etter skolen hver dag siden vi bor såpass langt unna hverandre at det ikk er noe vits å bli med hverandre hjem etter skolen. (gjør jo ikke det hjemme heller, så det går jo fint) Skolen er fortsatt bra, selvom det er myye lekser, men jeg får gjort det meste!

Imorgen skal jeg på middag til tante kari og onkel john etter skolen så det blir kos! 


Fikk nesten samlet hele gjengen øverst til venstre, er hvertfall en god del av dem♥ ♥ liker de såå godt!! 
♥♥Håper alt er bra hjemme ♥

Snakkes xoxo

aldri gå på mallen på en fredda


HOHO, Dro rett fra skoen på fredag til Mall of America med venner hvor vi spiste middag og shoppet litt. Fikk kjøpt uggs så gleder meg til å bruke de!! Love uggs ♥ Var på mallen igjen idag med tante, men kjøpte bare ting til skolen, til vinteren og mobil. #flittig. Når jeg skulle hjem på fredag fant jeg bussen min, som går nokså sent, det eneste er at etter kl. 6 stopper den laaangt ned i gata så det er 40 min å gå hjem... :(( Kl. 8 på kvelden er det mørkt her så da tenkte jeg på KJÆRE NORGE å bestilte ♥taxi♥ Er visst aldri noen som tar taxi her så ventetiden var 40 min?!? Barud var så snill å ventet med meg, men da taxien aldri kom ble vi hentet av faren hans. Gleder meg så mye til gutta får lappen, de er jo snart 18 så er på tide! Det at det er så vanskelig å komme seg til ting her ser jeg på som noe av det mest negative. Jeg skal hvertfall aldri på mall of america igjen på fredager, det tør jeg ikke, kommer meg jo ikke hjem :(( Er sliten nå, er mange intrykk hver dag, og jeg gjør såå mye her så legger meg faktisk tidlig! Ikveld skal jeg bare slappe av og se litt på paradise :D  
 

 

 

12.09.2014


Wow, time flies! De siste dagene har det skjedd mye. Jeg har vært på skolen hver dag, hatt mine første fitnessklasse og min første fotballtrening. Får ikke begynt på fotball da, for det tar meg 1 og en halv time å komme hjem så det gidder jeg ikke. Idag hadde skolen back to school picnic. Det var kjempekoselig, men det begynner å bli kaldt på kveldene. Da vi kom så jeg at det sto pepsi på bordet. Begynte nesten å grine, har ikke drukket det på 4 uker ;D  

Meldte oss også inn i "clubs" idag, jeg er nå medlem av degbattlaget (kofan?), ski klubben, lærerne tvang meg til å være med siden jeg var nordmann!! Yoga hver tirsdag og Communityservice skal jeg å ha, jeg begynner også på volleyballaget til våren. Alle vennenene mine meldte seg inn i de samme gruppene så det blir nok bra!! I november skal også noen på skolen (inkludert meg) på WE day som er en "konsert" hvor charity er temaet. Demi Lovato, Fifth harmony og selena gomez osv holdt tale ifjor så det blir gøøyy!! Ellers vil jeg bare si at jeg har det faboulos!! Jeg trives så godt på skolen og har det kjempebra! 

Dette er en blanding av Norge, Frankrike, Tyrkia, USA, Mexico og Colombia! Legg merke til acnekjerfet, det kjennetegner Norge godt!


Fitness allesamma
Senior 2014/2015 picturee

snakkes snart♥

BIRTHDAY


Hei! 

Denne helgen har vært så fin! Vært med både familie og venner, og har vendt meg til alle de tingene som er annderledes i USA.

Lørdag dro vi på Mall of America. Her er MOA et møtested siden det er så stort, så tror nok vi kommer til å tilbrenge veeldig mye tid der. Dro en stor gjeng, har det veldig gøy med dem :)) 


Spiste tidenes kanelbolle! :D :D mat dere, MAT 


Idag har jeg vært i bursdag til kjære madeleine! Så koselig å se norsk familie igjen, og vi feiret bursdag på en fin strand med massemasse god mat :D Har spist veldig mye idag, og merker jeg trenger de fitnessklassene til uken.. Startet dagen med Tante Anne Lise, Tante Kari og Onkel John, gjett hva vi gjorde? Vi spiste :)) 

HAPPY BITHDAY MADDIE♥

 
Imorgen begynner skolen for fullt! Har det veldig veldig fint da :D :D 

xooxo

 

CAMP BLUE


Da er vi endelig hjemme fra camp. Var kjempehyggelig det, men er ikke helt min greie. For det første er jo camp camp, og for det andre var det et veldig "barnslig" opplegg. Merker veldig godt forskjellen på hvordan man blir behandlet her i forhold til i Norge. Det er jo grenser for hvor fett det er å skulle leke "catch the bacon" i 17 års alderen. :D Fikk mange nye venner da, og har nok funnet ut hvilke jeg kommer til å henge mest med dette året!♥  Maten var grei. De spiser mye kjøtt her da.  Litterally til alle måltider. Frokost idag var ♥ karbonade♥ på hvit frech toast.


LOVE CAMP! 


Ble hentet av gul skolebuss!Capture the flag, 100 stk mot 100 stk! Gøyeste med hele turen, seff vant vi! GO BLUE! Det var sååå varmt, det varte i 2 timer så folk rant #diigg

 
Jeg og Meme (Mercedes) spiste vår første smores! 

Er så mange ekorn her så måtte ta bilde! Så nå vet dere alle hvordan de ser ut på nært hold ;) 

Kris fra Kina har akkurat kjøpt FIJI vann til en formue siden det visst er det beste vannet, så nå tar det halve rommet også.  Vertsmor tok oss med på resturant når vi kom hjem idag så vihar spist på meksikansk idag, var veldig hyggelig♥ Så god mat og vi har det veldig hyggelig sammen!! 

Imorgen skal vi på mall of amerikaa SHOCKER! Er en stor gjeng som skal dit så blir nok veldig hyggelig

Håper alt er bra hjemme, vi snakkes snart igjen♥♥ 

SENIOR YEAR


Hei♥

Da har jeg offesielt begynt på mitt senior year! Første skoledag var fin, og folkene på skolen er så snille. Været er strålende enn så lenge også :))


Her er da min timeplan, har 4 av fagene annhver dag. Må nok bytte på flere av fagene for å få dette året godkjent i Norge, så det får jeg fikse imorgen. Idag har vi hatt World litterature (jeg visste ikke hva litteratur var engang før dette, så den skal jeg bytte ut), Algebra 1 (som er den enkleste matten som jeg mest sannsynelig ikke får godkjent i Norge. Havnet her pga mine prestasjoner på 1. matteprøve.. :D, får prøve å fikse på dette imorgen også) Health har jeg også hatt i dag,  det er et fag jeg visstnok må ha, og virker som et helt greit fag. Biologi derimot HAHAH, det må jeg kvitte meg med så fort som mulig, og jeg håper virkelig jeg får det til. Boka er drittjukk og jeg forstår ikke et ord av hva som sto der. LOVE 

HAPPI med første skoledag

Her kan dere se litt av skolen, fikk skap oppe iår :D :D fikk jo ryggskader etter kongs ifjor så det var på sin plass

High school doen, this is where the drama happens

♣♥ snakkes snart, xoxo

 

back 2 school


Halla,

Idag er siste dag med ferie, og jeg og kris startet dagen med å gå en tur på butikken. Idag er det jo labour day, altså fridag i USA, så idag har vi hatt BBQ og hatt besøk av familie og spilt volleyball og badminton! FIn slutt på en lang og bra ferie♥

Blir greit å starte på skolen imorgen også, har hatt fri i over 10 uker, tror det hadde blitt kjedelig å være hjemme flere dager nå. Nå som vi begynner på skolen får vi forhåpentligvis noen venner vi kan henge med å :D 


Fikk sett paradise hotel idag å, har ikke sett det på over en uke!! Gjorde dagen myyye bedre :D

Håper alt er bra hjemme. Savner dere litt, det må jeg inrømme♥

THE CLASSY GIRLS: keep it classy på onsdag HHAHA 

snakkes snart♥♥

 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » August 2014


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits