27.10.2014


Denne helgen har vært avslappende og deilig! Fikk faktisk en ny roomate på fredag, Rita fra Kina så nå har jeg en ny søster! Hun virker veldig hyggelig og søt, har ikke vært så mye med henne enda, da hun har sovet borte hele helgen, men tror det kommer til å gå veldig fint.

På lørdag sov Meme her, tilbrakte det meste av dagen foran tvén med en pose chips og idag kom paula hit, så da slappet vi av, gjorde lekser og dro ut å spiste :)) Imorgen begynner spiritweek, pyjamasday it is, så det blir en bra uke. Rita sover borte i natt også, så dette blir første gang på 2 mnd jeg har rommet for meg selv :D er nesten litt ensomt HAHA


på fredag fikk vi is :))

Håper alt er bra hjemme :* 

-Johanne

pumpkin queens


Denne uke har flydd forbi som alle andre. I tiegg til å ha et hav med lekser så har vi fått gjort mye etter skoletid. Tirsdag var det fotballkamp for gutta som de vant 11-0, stakkars moon i mål holdt på å fryse ihjel, latterlig lett! På onsdag var det jentekamp og guttekamp som jentene vant masse, SPP er kjent for å vinne det meste, og guttene tok 1.plass i sin serie :)) Nå er fotballsesongen over, men det er egentlig greit, holdt på å fryse ihjel på de siste kampene så nå blir vi inne siden basketballsesongen begynner i november! Siden gjennomsnittshøyden er 1.50 på skolen så ble jeg tvunget til å være med på basket, heheh, det blir gøy :D 

Idag hadde skolen SPP night out og vi har vært på en gård hvor vi var på en pumpkin patch, og gikk cornmaze, som er en labyrint inne i en maisåker. Gøy å oppleve, er jo veeldig populært her, så følte jeg måtte være med på det! Fikk også med et gresskar hver hjem, så nå blir det pai til thanksgiving! 

russebussen, perf takhøyde, synd det ikke var sidestilte..

mine beste, er såå glad i de ♥

Amir, hahha, han er verdens morsomste og går aldri uten shades! 

xoxo snakkes snart ♥

hola


Heisann! 

Kom akkurat hjem fra skolen så tenkte å si hei til dere :* 

Denne helgen var lang og fin! Møtte onkel og tante på fredag som planlagt så vi dro ut å spiste, var på et museum og koste oss! Var en veldig fin dag, og morsomt å se litt andre steder i byen enn bare der man kan shoppe :P På lørdag møtte jeg Paula, før vi dro til EJ. Måtte ta taxi dit da det er utenfor toglinja, Paula liker å ta taxi her så hun hadde jo seff tatt taxi med sjåføren tidligere så de var på fornavn haha. EJ har et jævlig fint hus, unnskyld utrykket, men det som beskriver det best. Vi kjørte golfbil óg, var fett helt til jeg holdt på å falle ut, er jo ikke belter på det kjøretøyet. På kvelden dro vi på Valley Scare som er en fornøyelselspark, men som var gjort om til "skummelpark" nå som det er halloween tider! Var veldig gøy, morsomt å oppleve, de tar jo halloween i overkant seriøst her. 


 

Her er noen bilder av vertsfamilien min også♥ Mieko, Treasure (10) , Mary (9) og Kris fra Kina

lilsis

xoxo

 

beats


Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra nok en travel dag! Vi har fri torsdag og fredag fordi lærerne er i møter så det er deilig. Igår var det guttas siste fotballkamp så da måtte vi stille opp, schoolspirit!!  Jeg og paula dro så til Meme hvor vi sov inatt så hadde en veldig fin kveld der igår. Idag dro vi på kafe og nøt fintværet, før jeg møtte familien å dro ut å spiste og gikk på kino! Var en veldig morsom film vi så, lo som vanlig på de stedene ingen andre lo!
Ellers har jeg blitt gangster her. Caps OG beats! #diva 


1. SPP capsen, her sitter jeg med fotballfrue #1, hennes kjære scorte 2 av 2 #stoltfru 2. Tusmo og meg♥ vi utgjør 50% av spanskklassen når det kommer til antall (ja vi er 4 i klassen) og 100% når det kommer til lyd i timen! Digger den jenta, hun er så cool!


Maleklassen går like bra som jeg hadde trodd

los mejores:**Imorgen skal jeg ut med tante kari og onkel john, blir fint å se igjen de også :)) 

Håper alt er bra hjemme! snakkes snart igjen♥


buddies


Hei! 

Ukene flyyr, og det er vanskelig å oppdatere så ofte som jeg egentlig vil! Nå har jeg akkuart kommet hjem fra Paula og sitter med lekser (som det er veldg mye av her). Vi har hatt en veldig hyggelig helg, startet i fornøyelsesparken på fredag, og igår dro jeg, Paula og Meme til Minneapolis hvor vi spiste lunsj og koste oss! Vi sov over hos Paula igår, og var barnevakt for hennes to små brødre! Meme fikset pizza til gjengen og det var god s helt til de gikk å la seg! Sleepovers her er mye mer vanlig enn hjemme, og det er så koselig! Liker americcaa bedre og bedre, og er så glad jeg har flere måneder igjen. Jeg skal nyte det max for plutselig er det over, og dette er en av de beste tingen jeg har gjort i hele mitt liv ♥

my buddy 


♥♥

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR; VIL VITE OM DERE HAR DET BRA HJEMME Å :* 

 

LOVE


Heihei,

inatt sov jeg over hos emily med en hel gjeng. Hadde en sammenkomst der igår kveld, var såå gøy! Våknet idag før vi dro ut å spiste amerikank frokost også dro jeg, meme og nick på et kjøpesenter hvor vi slo av noen timer med lunsj og kos i sola :)) Ellers denne uken har jeg trent 3!! ganger, jeg har vært mye med venna etter skolen og jeg får et bedre og bedre forhold til vertsfamilien min. Jeg har det veldig, veldig fint ♥


Mine beste♥♥


Kunne ikke hatt det bedre :D 


Venna ble rørt over dette bygget så det måtte dokumenteres. 


Når det kommer til skolen så går det for det meste fint. FIkk C på første matteprøve, sliter fortsatt med mattespråket, men læreren sa det ikke var noe problem. Gjorde til og med extra credit opgpavene som er et ark man leverer før prøven med oppgaver for å få ekstra poeng. Der var det så mye feil at det ga akkurat 0 poeng. Spansken også, hahah, det eneste jeg kan si er SI, og det sier jeg så ofte det passer seg. Prøver å variere litt og sier "no" til noe også. Derfor sa læreren at hvis ikke jeg vil faile så må jeg ta lettere spansk, som er mer etter mitt nivå. Pga dette byttet er jeg nå satt i maleklassen, så dette skal bli gøy. Engelsklassene derimot går supert og alle fag er helt greie :) Er så glad jeg sa ja til en internajsonal skole, tror det er det beste valget jeg kunne tatt :)) Bare se på vennene mine, kommer aldri til å trenge hotell igjenSer jo ut som jeg er direkte feit på bildet øverst til venstre, må bare pressissere at jeg hadde ytterjakke under skolegenseren. Takk!

Håper alt er bra hjemme, snakkes snart ♥

Les mer i arkivet » Oktober 2014 » September 2014 » August 2014


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits