december


Denne måneden topper lista når det kommer til opplevelser! HAR DET SÅ FINT med en veldig fin familie og verdens beste venner ♥

Prøver å oppdatere her litt ofte, men viser seg å være veldig vanskelig. Har ikke så veldig mye tid, tiden her går så fort. Jeg vil bare at det skal gå saktere.. Anyway, snart halveis inn i desember og jeg har gjort a whole lot allerede. Var på min første basketballkamp noensinne og det var såå gøy! Det skal jeg absolutt gjøre igjen, og siden de fleste vennene mine er store basketfans så skal vi kanskje på kamp igjen allerede på fredag. Basketball er en så utrolig populær sport her og med mange stjerner på banen var det helt supert! Skal prøve å få med meg mange NBA kamper før jeg drar hjem. Ellers var det snow ball dance på fredag med skolen. Kan ikke akkurat si det er dritbra opplegg, men vi har det gøy sammen og siden vi droppet haloween dansen så dro vi denne gangen. Tirsdag var jeg på hockeygame, og herregud!! for en stemining. Det tok faktsik kaka, var virkelig morro så det skal vi å gjøre flere ganger. Alt er så mye større her enn i Norge, arenaene er svære og helt utsolgt og alle stjernene som spiller. Helt fab! 


litt trening blir det..


walk thru, vi gjør alt for litt nattmat 

beyoncé for a night Har virkelig fått verdens beste venner her! De er gull verdt ♥


 På torsdag var det både art- og talentshow. Viste fram min flotte kunst, som jeg forsåvidt ble meget fornøyd med! 
Her er vinnerne av talentshowet, paul og jeremy! så flinke atte 


Vi liker rektor, sitter gjerne på kontoret hans én time i ny og ned Idag har vi tatt familiebilder! Legger de ut så fort jeg får de, tror de blir veldig fine! Gøy å få noen ordentlige bilder som jeg kan ta ha som minne.

Har hatt en veldig bra helg, nå skal vi pynte juletre og spise middag! Begynner å få julestemning etter all juleshopping og lys overalt i hele byen. Nå er det bare én uke til ferie, merker jeg trenger det nå!

Snakkes snart♥

lovvee

 

 

 

 

thanksgiving, check


Denne uken har vært så fin, og jeg elsker thanksgiving! En veldig fin høytid jeg er glad jeg fikk oppleve. Spiste tidenes måltid med både kalkun, pai, croassointer etc. Hele familien kom til oss, så vi var en stor gjeng :)

Vi fikk ferie på tirsdag så da hadde vi en samling hos John den kvelden før Paula og Meme sov hos meg. På torsdag lagde vi mat hele dagen, og hadde thanksgiving dinner som var veldig fiin! Paulas vetsmor hentet meg rundt kl. 10 og vi dro på black friday shopping. Sto i et prøverom når klokka viste 01.30, meget merkelig, men alle kjøpesentrene var stappa selv om det var svarte natta. Vi kom oss trygt hjem rundt 5 på morran, slitne som aldri før :D Igår hadde Angie (vertsmoren til paula) bursdag så på kvelden dro vi på meksikansk resturant for å feire henne. Veldig god mat!

Nå har jeg kommet meg hjem for første gang på lenge og skal sett meg å male :D:D:D før jeg skal nyte resten av ferien.

Basketballsesongen er igang, og jeg og jeremy er managere :D Jentelaget er på bedringenes vei, men gutta derimot er veeeldig gode. De fleste av gutta her spiller basket hjemme så satser på at de vinner hele driten. (om ikke flere av spillerne fortsetter å bli utesteng pga. røyking eller juks på prøver :P hahha)


My mama and my sis ♥

Se på han her daa, smeelt, vi var bestevenner hele kvelden ♥

min andre sis♥ mary


BLACK FRIDAY


Her er mitt og paulas familiebilde/julekort. HAPPY HOLIDAYS! 
Mormor: jentene og mieko var kjempefornøyd med vottene og sokkene, og sier TUSENTAKK ♥

vi har det så greit :D 

xoxoo

Les mer i arkivet » Mai 2015 » April 2015 » Mars 2015


♥ Johanne Eriksen, 17 år
Utvekslingsstudent året 2014/2015 i St. Paul, Minnesota. Følg gjerne bloggen min for oppdateringer gjennom oppholdet!

For kontakt:
johanneeriksen6@gmail.comhits